Data och datanät

Data och datanät

Data och datanät

På WDN kan vi erbjuda projektering och installation av kompletta, kundanpassade kommunikationslösningar inom LAN (lokalt nätverk), W-LAN (trådlösa nätverk) och MAN (områdesnät).

En komplett nätverksinstallation helt enkelt.
Med något av dessa alternativ som kommunikationsbärare kan vi även hjälpa våra kunder med tjänster som t.ex ip-telefoni samt olika säkerhetsfunktioner för ditt nätverk och din verksamhet.

Områden vi dagligen hjälper våra kunder med:

01

IP-telefoni

Med IP-telefoni kan du effektivisera kommunikationen och sänka kostnaderna samtidigt som du får tillgång till avancerade funktioner och flexibilitet för din verksamhet.

02

Kontorsnätverk

På WDN kan vi erbjuda projektering och
installation av kompletta kontorsnätverk med fokus på stabilitet.

03

Fastighetsnät

Med pålitliga fastighetsnät kan du säkerställa sömlös anslutning och effektiv hantering av kommunikation, säkerhet och automatisering inom din fastighetsportfölj.

04

Stadsnät

Med ett välutvecklat stadsnät får invånarna tillgång till snabb och pålitlig internetanslutning samt moderna kommunikationstjänster för att stödja tillväxten och utvecklingen av staden.

05

Blåsfiber

Blåsfiber är den moderna och pålitliga lösningen för supersnabb internetanslutning, vilket ger användarna oöverträffad hastighet och tillförlitlighet för dagens digitala behov.

06

Trådlösa nätverk för kontorsmiljö

Upplev friheten med trådlösa nätverk och WiFi-teknologi som ger dig smidig åtkomst till internet och möjliggör anslutning för alla dina enheter, var som helst i ditt hem eller på kontoret.

07

Trådlösa områdesnät, multipunkt

Trådlösa nätverk och multipunkt möjliggör anslutning av flera enheter till en central åtkomstpunkt, vilket ger flexibilitet och skalbarhet för moderna kommunikationsbehov.

08

Punkt till punkt länkar

Punkt till punkt-länkar skapar en direktförbindelse mellan två enheter eller platser, vilket möjliggör snabb och pålitlig kommunikation utan störningar eller avbrott.

09

Standardiserade besiktningar

Besiktningar av nät innefattar noggranna utvärderingar av nätverksinfrastrukturen för att säkerställa optimal prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

TILLÄGGSTJÄNSTER BREDBANDSKUNDER

Villa/lägenhetskund:

Till er villakunder kan vi erbjuda kompletterande installationer som t.ex fler ”fasta” uttag som installeras som LAN. Till detta nätverk kan vi sedan hjälpa er med olika lösningar för det moderna hemmets olika krav.

Exempel på detta kan vara IP-tele, TV, kameraövervakning som kunden med rätt utrustning kan övervaka från i stort sett var som helst det finns teckning från sin smartphone.

Vi hjälper er även med konfiguration av routrar samt trådlösa alternativ.

Ett prisexempel för komplettering av nätverksuttag är pris från 800:- per uttag.

LAN Kabel

Vill du veta mer?

Skicka in en förfrågan så återkommer vi
så snabbt som möjligt.